Většina našich jídel je připravována metodou sous-vide a následně dochucena na grilu Big Green Egg - na dřevěném uhlí.
Většina našich jídel je připravována metodou sous-vide a následně dochucena na grilu Big Green Egg - na dřevěném uhlí.
Většina našich jídel je připravována metodou sous-vide a následně dochucena na grilu Big Green Egg - na dřevěném uhlí.

PŘIJMEME SERVÍRKU/ČÍŠNÍKA

Požadujeme pracovitost, dochvilnost, praxi

Mike Süsser a jeho kuchařské umění na grilu Big Green Egg

O nás

Restaurant Brandy la Moravia propojil starou technologii s novou a vytvořil zcela výjimečné jídlo, které Vás přátele uchvátí. Stará technologie – gril na dřevěné uhlí Big Green Egg- keramické vajíčko, dodá masu a zelenině přirozenou barvu a chuť ohně.

Nová technologie přípravy masa – Sous-Vide, kdy se připravuje maso v uzavřeném vakuu a to pouze s bylinkami ve vlastní šťávě.